стрічка

Директорів будфірм з Сарненщини підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

29 Січня 2021, 14:00
902

На Рівненщині слідчі скерували до суду кримінальне провадження за фактом розкрадання трьох мільйонів бюджетних коштів. 

Слідчі скерували до суду кримінальне провадження за фактом розкрадання трьох мільйонів бюджетних коштів на будівництві дороги. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що директор одного з Товариств з обмеженою відповідальністю Сарненського району, діючи за попередньою змовою із директором приватного підприємства цього ж району в період із вересня по грудень 2017 року під час надання послуг з поточного ремонту автодороги «Городище – Рівне – Старокостянтинів» заволоділи коштами обласного бюджету в сумі майже 3 мільйонів гривень, чим спричинили збитки в особливо великих розмірах. 

Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення обом про підозру, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом за ознаками злочинів, передбачених  частиною 2 статті 28, частиною 2 статті 366  частиною  5 статті 191 та частиною 2 статті 209 КК України скеровані до суду. 

Для відшкодування завданих обласному бюджету збитків на майно обвинувачених наклали арешт на загальну суму близько 35 мільйонів гривень. 

За скоєні злочини їм загрожує від семи до 12 років позбавлення волі.

Читайте також: 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024