стрічка

Безтурботне пересування Києвом на авто, яке підходить саме вам

28 Січня 2021, 11:50
1411

«Жуляни» – другий за кількістю рейсів аеропорт в Україні. Кожен день він приймає тисячі пасажирів. Багатьом із них відразу після прибуття необхідно вирішити, як дістатися міста. Якщо ви плануєте перебувати в столиці деякий час, то питання переміщення постає особливо гостро. Туристам, як правило, трансфер організовує туроператор. Якщо ж ви подорожуєте самостійно чи їдете до столиці у ділових справах, краще наперед потурбуватися про транспортний засіб. Оренда авто – послуга, яка забезпечить свободу переміщення та комфорт під час перебування в Києві.

Чому краще орендувати автомобіль в «Жулянах»

Прокат авто в «Жулянах» за посиланням https://rentservice24.com/ua/ukraine/airport-kiev – це можливість для вільного пересування без необхідності сплачувати дорогі послуги таксі або підлаштовувати свій розклад під графік руху громадського транспорту. Переваги послуги:

  1. Великий вибір авто різних класів: економ, середнього, бізнес, преміум, а також позашляховиків. У кожній категорії є автомобілі різних марок і характеристик, тому будь-хто може знайти модель за своїми уподобаннями.
  2. Подача до аеропорту «Жуляни». Клієнту не доведеться шукати точку оренди, адже менеджер компанії зустріне його з підготовленими до підпису документами. Це зручно для тих, хто подорожує з багажем, великою родиною, тваринами, або ж цінує комфорт в поїздках. Авто буде подано точно в зазначений час.
  3. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Можна орендувати машину з автоматикою або механічною коробкою передач, більшою місткістю або потужністю. Співробітники допоможуть визначитися з оптимальною моделлю авто.
  4. Страхування автомобілів. Це дає можливість не турбуватися про можливі ушкодження в непередбачених ситуаціях.

Послугу вибирають люди, які віддають перевагу мобільності, надійності та безпеці. Оскільки визначитися з моделлю авто можна ще до прильоту, це зекономить ваш час. Турбуватися про технічний стан транспортного засобу не прийдеться. В автопарках передових компаній нема застарілих моделей. Кожне авто регулярно проходить техогляд.

Скільки буде коштувати оренда авто в «Жулянах»

Ціна прокату максимально вигідна для клієнта. Чим довша за часом оренда авто, тим дешевшою буде вартість однієї доби. З цієї причини краще наперед визначити період, на який потрібна машина. Але якщо виникне необхідність, його можна продовжити. На вартість прокату авто впливають такі фактори:

  • клас транспортного засобу;
  • додаткові послуги – доплата за сервіс в неробочий час, «безлімітний пробіг», One way (повернення автомобіля в іншому місті) та ін.;
  • збір в аеропорту;
  • корисні опції – при необхідності можна додатково замовити собі GPS-навігатор, дитяче крісло, відеореєстратор та ін.

Умови договору прозорі – без прихованих комісій і доплат. Також є можливість взяти авто напрокат зі знижкою. Для цього потрібно стежити за акційними пропозиціями. Оплатити послуги можна карткою чи готівкою.

Як заказати послугу та що для цього потрібно

Щоби зразу після прильоту скористатися пропозицією з оренди авто, потрібно оформити онлайн-заявку на сайті компанії. Процедура не займе багато часу. Для цього потрібно вказати дату, час свого прильоту та відльоту. Замовити прокат авто можна також телефоном. В зазначений час ви отримаєте ключі від авто.

Скористатися послугою можуть особи, котрі досягли 21-, 23-річного віку (в залежності від компанії). Для підписання договору потрібний мінімум документів – при собі треба мати посвідчення водія, паспорт, ІПН (для громадян України). Необхідною умовою також являється досвід водіння понад 2 роки.

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром