стрічка

Збирають голоси для створення мистецького планетарію у Луцькому районі

27 Січня 2021, 17:30
У Сирниках хочуть створити Мистецький планетарій 532
У Сирниках хочуть створити Мистецький планетарій

Активісти хочуть створити у клубі села Сирники унікальну сцену, яку самі волонтери назвали Мистецьким планетарієм. 

Планують, що вона буде виконана у вигляді 3D-конструкції, яка візуалізуватиме планету. Для того, щоб втілити ідею в реальність, необхідні кошти. Тому волонтери взяли участь у конкурсі соціальних ініціатив. Про це журналістам Район.Луцьк розповіла авторка проєкту Галина Гарбарук. Вона закликає підтримати проєкт та проголосувати за нього на сайті конкурсу. 

«Нарешті настав час Вашої участі та Вашого важливого голосу! Якщо Ви хочете, щоб у нашій громаді з'явилась мистецька планета, яка активно обертатиметься навколо кожної людини та стане унікальною безкоштовною платформою для розвитку мистецтва та освіти - тоді голосуйте! Кожен голос наближає нас до перемоги…», – закликає Галина Гарбарук. 

В межах проєкту «Art Planet» проводитимуть чимало заходів. Серед них: туристичні екскурсії маршрутами цікавих місць громади, профілактичні та виховні бесіди, художні майстер-класи, гуртки, концерти, тематичні святкування та інші культурні івенти. Обіцяють організовувати безкоштовні освітні заходи, тренінги, уроки, лекції, тощо. 

«Проєкт сприятиме формуванню високих духовних цінностей та матиме довготривалий культурно-просвітницький, духовний та освітній вплив на розвиток населення», – пишуть волонтери. 

Активісти зазначають, що у цьому конкурсі беруть участь понад 20 соціальних проєктів з Волині. Мистецький планетарій у Сирниках – один з них. Голосування триватиме до 2 лютого 2021 року. 

Читайте також: У Луцькому районі хочуть створити Мистецький планетарій: шукають спонсорів. ВІДЕО

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024