стрічка

Бабусі з Володимирщини поліцейські подарували телевізора. ФОТО

27 Січня 2021, 09:15
571

У Володимир-Волинському районі поліцейські офіцери громади допомогли пенсіонерці, що опинилася у скрутних життєвих обставинах.

Про це інформує пресслужба поліції області.

«До поліцейського офіцера Устилузької територіальної громади лейтенанта поліції Олександра Дем‘яненко звернулась 82-річна жителька села Микитичі Устилузької ОТГ. Жінка повідомила своєму офіцеру громади, що її син тривалий час зловживає алкогольними напоями та попросила провести з ним профілактичну бесіду.

Офіцер громади негайно вирушив до старенької. Сина поліцейський вже не застав, проте помітив, що в будинку дуже холодно.

Аби хоч якось допомогти бабусі, правоохоронець пішов у двір та нарубав дров, щоб було чим розпалити грубку. Через свій похилий вік жінка не могла цього зробити.

Пенсіонерка також розповіла поліцейському, що тривалий час в неї не працює телевізор, а коштів для ремонту немає, адже всі гроші син витрачає на алкоголь. Наступного дня Олександр Дем‘яненко разом зі своїм колегою офіцером Оваднівської територіальної громади капітаном поліції Андрієм Коколюком привезли бабусі телевізора.

З сином жінки поліцейські провели профілактичну бесіду», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Володимирчанка, яка продала алкоголь неповнолітньому, може заплатити штраф





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024