стрічка

Вірш любешівського школяра надрукували в польському календарі

25 Січня 2021, 14:19
Календар із віршем любешівського школяра 1120 Джерело: Відділення Товариства польської культури ім. Єви Фелінської в смт Любешів
Календар із віршем любешівського школяра

Календар на 2021 рік, видрукуваний у Польщі, вийшов із віршем школяра та світлиною вчительки з Любешева.

Такі календарі волонтери Товариства «Волинський мотоциклетний рейд» передали школярам із Любешева, які вивчають польську мову в недільній школі та беруть активну участь у різних заходах, пов’язаних зі спільною українсько-польською історією та культурою. Про це йдеться на фейсбук-сторінці відділення Товариства польської культури на Волині імені Еви Фелінської.

Календар видали, як ідеться в дописі, у рамках реалізації проєкту «Пам'ять і свідомість. Забута спадщина в Україні» волонтерами Товариства «Волинський мотоциклетний рейд» у співпраці з Національним інститутом польської культурної спадщини за кордоном «Полоніка». У ньому вміщені світлини волонтерської діяльності байкерів, на яких, зокрема, є і любешівська вчителька польської мови Юлія Харитонюк. А серед віршів – твір Данила Сербіна, учня Любешівського ліцею та недільної школи із сім’ї переселенців з Донбасу.

Читайте також: Любешів: як відкривали кабінет польської мови в недільній школі

Календар від Товариства «Волинський мотоциклетний рейд»
Календар від Товариства «Волинський мотоциклетний рейд»

Юлія Харитонюк з учнями недільної школи
Юлія Харитонюк з учнями недільної школи

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024