стрічка

Локачинський шеф-кухар знявся у фудблозі

22 Січня 2021, 14:20
7157

Шеф-кухар з Локач Вова Юрин знявся в одному з випусків луцького фудблогера Максима Нікітіна на Youtube-каналі «Їсти».

Шеф-кухар поділився рецептом смачного курячого рулету з червоною рибою та вершково-картопляним пюре. Відео опублікували на каналі «Їсти».

«Привіт українці, сьогодні наше шоу піднімається на рівень вище. Вперше в студії, справжній шеф — Вова Юрин. Готуватимемо найсмачніші курячі рулети з червоною рибою та вершково-картопляним пюре», – йдеться в описі до відео. 

Пропонуємо і вам приготувати цю страву за рецептом Вови Юріна: 

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 220 грамів
  • Червона риба слабосолена (горбуша) – 50 грамів
  • Сир Дор Блю – 20 грамів
  • Спеції: сіль, чорний перець, коріандр
  • Олія
  • Розмарин

СОУС:

  • Кріп – 3 грами
  • Вершки 10 % – 55 грамів
  • Часник – 3 грами

ГАРНІР:

  • Картопля – 250 грамів
  • Кисловершкове масло – 75 грамів
  • Сіль

Рецепт приготування:

1) Куряче філе нарізаємо слайсами та злегка відбиваємо шматочки.

2) Картоплю ріжемо на 4 частини та ставимо її варитись, не забуваємо посолити.

3) На сковороду вливаємо приблизно 150 грамів вершків.

4) Дрібно нарізаємо кріп та часник.

5) Коли вершки почнуть кипіти, додаємо сіль, перець, кріп та трішки часнику, та готуємо ще 1-2 хвилини.

6) Відбиті шматочки курятини ми солимо, перчимо, додаємо коріандр. Зверху викладаємо будь-яку червону рибу, в нашому випадку – це слабосолена горбуша.

7) Сир нарізаємо невеликими брусочками, викладаємо на рибу, тепер починаємо формувати наші рулети.

8) Металеву місткість застилаємо пергаментним папером та вкладаємо курячі рулетики, поливаємо олією. Випікаємо при температурі 180-190 градусів приблизно 15 хвилин.

9) Відварену картоплю перетворюємо в однорідне пюре, для цього повністю зливаємо воду і ретельно товчемо. Туди ж додаємо приблизно 100 грамів вершків та 50 грамів кисловершкового масла і знову ретельно перемішуємо.

10) Наші рулети готові, починаємо сервірувати. Для цього викладаємо шматочки курячих рулетів, збоку картопляне пюре, підігріваємо вершковий соус та поливаємо ним нашу страву. Прикрашаємо все гілочками розмарину та посипаємо чорним перцем або коріандром. Або сервіруємо іншим способом, на картопляну подушку кладемо рулети, поливаємо соусом та прикрашаємо гілочкою тим'яну. 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024