стрічка

У Луцьку шукають перевізника на приміський маршрут

20 Січня 2021, 17:16
769

У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування №104 «Кульчин – Луцьк».

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконкому міськради 20 січня.

Начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов зазначив, що у них був укладений договір з попереднім перевізником, Волинською облдержадміністрацією, для роботи на цьому маршруті. Адміністрація розірвала договір на перевезення. І є необхідність з'єднати села Кульчин і Жидичин із Луцькою міською громадою, аби здійснювати перевезення на цьому маршруті.

У зв’язку із приєднанням Жидичинської ОТГ до Луцької тергромади та розірванням договору на перевезення пасажирів виникла необхідність оголосити конкурс на перевезення пасажирів за маршрутом: у прямому та зворотному напрямку: с. Кульчин, с. Жидичин, с.Липляни, вул.Героїв УПА, вул. Стрілецька, вул.Яровиця, вул.Набережна, вул.Ковельська, вул.Данила Галицького, вул. Гнідавська, вул.Потебні, вул.Львівська, вул.Окружна (місця міжзмінного відстою на вул. Окружній біля Нового ринку та у с.Кульчин).

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2. Документи можна буде подавати до 8 лютого (12:00). Конкурс проведуть 2 березня.

На об’єкті конкурсу передбачається робота до 50% транспортних засобів, але не менше одного автобуса, пристосованого для перевезення осіб з інвалідністю.

До проведення конкурсу та затвердження результатів призначили перевізником по об’єкту – ФОП Грицюка В. Н.

Читайте також: Лучани скаржаться на незручне розташування терміналів для поповнення е-квитків

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024