стрічка

У Луцьку «соцпрацівниці» обкрадали пенсіонерів 

18 Січня 2021, 18:00
Фото ілюстративне 675
Фото ілюстративне

72-річна лучанка, яка проживає на вулиці Грабовського, впустила у квартиру двох жінок, які представились «соціальними працівницями». 

Підозру в громадянки мало б викликати те, що вони спитали, чи є в неї купюри по 500 гривень, мовляв, їх «треба переписати». Поки старенька шукала гроші, одній гості нібито стало зле. Коли ж пенсіонерка відволіклась подати їй води, інша вкрала гроші, помітивши перед тим, куди по них ішла потерпіла. Так громадянка позбулась своїх 600 гривень. Нині поліція провела ряд оперативно-розшукових заходів і вже вийшла на слід злочинців. Про це інформує пресслужба поліції області. 

Точно за таким же методом того ж дня дві шахрайки проникли в оселю 72-річного пенсіонера, представившись соцпрацівницями. Однак тут дідуся обікрали на більш ніж пів сотні тисяч гривень. У поліції є підстави вважати, що тут діяли ті ж шахрайки, що й на вулиці Грабовського.

А 13 січня дві зловмисниці викрали гаманець з 5 тисячами гривень у 73-річної мешканки Ківерцівського району. Тут вони теж нібито мали намір «переписати номери купюр» номіналом 500 гривень. Щобільше, пенсіонерка на їхнє прохання сама ж продемонструвала грошові кошти з власного гаманця. 

А два дні тому жертвою шахрайок стала 92-річна мешканка проспекту Відродження, що в Луцьку. Вона спочатку показала, що має такі купюри, про які запитували «соцпрацівниці», а потім пішла по воду для однієї з жінок, якій раптом «стало зле». Тим часом спритниці поцупили пакет, де було 17 тисяч гривень, які бабуся відкладала багато років.

Читайте такожНа вулиці Кутузова п'яний водій давав поліцейським хабаря

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024