стрічка

У «Ягодині» через занижену вартість конфіскували чотири автівки

18 Січня 2021, 14:15
698

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби запобігли незаконному ввезенню автомобілів на суму понад 200 тисяч гривень.

Про це інформують у пресслужбі Волинської митниці.

При переміщенні транспортних засобів в режимі експорт, на митному посту «Ягодин», працівники Волинської митниці, виявили чотири випадки подання документів що містять неправдиві дані щодо цін та експортерів товару.

З метою перевірки законності ввезення транспортних засобів до України, отримали інформацію від митних органів іноземних держав, щодо фактичних експортерів та цін на ці автомобілі.

Таким чином, громадяни України, при ввезенні на митну територію України автомобілів, вчинили дії з приховуванням від митного контролю, тобто з поданням, як підстави для переміщення товарів документів одержаних незаконним шляхом та таких, що містять неправдиві відомості щодо відправника та фактурної вартості даного товару необхідної для визначення його митної вартості на суму понад 200 тисяч гривень.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені частиною 1 статті 483 Митного кодексу України і передбачають накладання штрафу в розмірі 100% суми несплачених платежів.



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024