стрічка

Стартувала «Ядерна школа» – унікальний проєкт Рівненської «атомки»

17 Січня 2021, 13:44
767

На Рівненській атомній електростанції продовжують активну роботу над реалізацією проєкту «Ядерна школа РАЕС».

Учасники школи мали змогу стати online-слухачами першої лекції в новому 2021 році за темою «Виробнича діяльність спектрометричної лабораторії відділу ядерної безпеки РАЕС», – повідомляють на сайті «атомки».

Уже вчетверте поспіль Рівненська АЕС спільно з ВП ГО «Українське ядерне товариство» в Рівненській області організовує унікальний профорієнтаційний проєкт, який давно полюбився місцевій молоді. Цьогоріч слухачами «Ядерної школи» стали 28 школярів навчальних закладів Вараської громади та десять учнів професійно-технічного училища РАЕС.

Відповідно до затвердженої програми заходів, перша лекція у 2021 році пройшла з дотриманням усіх карантинних обмежень у форматі відеоконференції через платформу «Google meet». До травня 2021 року слухачі проєкту матимуть змогу прослухати ще сім лекцій.

«Ядерна школа РАЕС» є унікальним проєктом, єдиним на вітчизняних АЕС та важливим елементом профорієнтації молоді. Його головна мета – поширення знань про атомну енергетику та заохочення молоді цікавитися нею, формування потенційного кадрового резерву Рівненської АЕС та підготовка майбутніх енергетиків ще зі шкільної лави.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024