стрічка

У Луцьку змінять схему руху на одному з маршрутів

14 Січня 2021, 18:50
1383

У Луцькій міській тергромаді внесуть зміни до мережі автобусних маршрутів загального користування у зв’язку із приєднанням Заборольської ОТГ.

Рішення приймуть під час засідання виконавчого комітету,  йдеться у відповідному проєкті рішення.

Виникла необхідність забезпечити перевезення пасажирів до села Великий Омеляник. Згідно з заявою директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» автобуси маршруту №29 будуть здійснювати перевезення до вказаного села.

Враховуючи те, що перевезення сьогодні здійснюються в межах сидячих місць, пропонують збільшити кількість автобусів на маршруті №32 на одну одиницю (всього 11 автобусів) згідно з поданою заявою перевізника ТОВ «Фавоній плюс», що обслуговує вказаний маршрут. 

Відповідно до змін, маршрут №29 називатиметься «Карбишева – село Великий Омеляник» (курсуватиме так: Великий Омеляник (Володимирська), Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева).

Зворотній напрямок: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, с. Великий Омеляник (Володимирська) (місця міжзмінного відстою на вулиці Карбишева, вулиці Володимирській та у селі Великий Омеляник).

Читайте також: У Луцьку перевізник просить підвищити вартість проїзду до 10 гривень

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024