стрічка

Сарненчанину загрожує до шести років позбавлення волі

14 Січня 2021, 16:11
648

Слідчі вирішують питання про повідомлення йому про підозру у трьох задокументованих фактах та перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

8 січня близько 22:00 зловмисник через вікно проник до будинку 34-річної жительки Рокитного. З помешкання вкрав телевізор, мобільний телефон та інше майно. Того ж вечора чоловік намагався скоїти ще одну крадіжку, однак йому завадили сусіди та власник, який повернувся додому. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

На підставі зібраної слідової інформації, а також у результаті проведених заходів поліцейські встановили, що до злочинів може бути причетний 38-річний житель Сарн.

Під час досудового розслідування за фактами таємного викрадення чужого майна слідчі встановили, що сарненчанин у вересні з будинку 57-річної жительки Рокитного викрав понад десять тисяч гривень та золоті прикраси.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України здійснюють слідчі відділення №2 (селище Рокитне) Сарненського відділу поліції. Викрадені речі поліцейські вилучили.

Наразі слідчі розв'язують питання про повідомлення йому про підозру, а також перевіряють причетність зловмисника до інших аналогічних злочинів. Раніше у поле зору правоохоронців 38-річний зловмисник не потрапляв. За скоєне йому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Читайте також: На Сарненщині поліцейський офіцер громади повернув вкрадений велосипед

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024