стрічка

У Волиньраді запевняють, що дорогу на Горохівщині реконструюють цьогоріч

14 Січня 2021, 19:26
Ілюстративне фото 1771
Ілюстративне фото

Питання ремонту дорога між селами Широке і Бужани, що на Горохівщині, розглянули депутати Волинської облради під час засідання постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства.

Про це повідомляють на сторінці облради у Facebook.

Комісія розглянула електрону петицію до Волинської обласної ради щодо критичного стану дороги між селами Широке та Бужани колишнього Горохівського району.

Як результат – обранці рекомендували підготувати звернення до Волинської облдержадміністрації, щодо розгляду цієї петиції по суті та вжиття відповідних заходів.

Місцевим жителям, які прибули на комісію, депутати порадили налагодити діалог із головою Мар’янівської територіальної громади Олегом Басаликом, аби він тісніше співпрацював із департаментом інфрастуктрури ОДА. Мовляв, першочерговим кроком має стати виготовлення проєктно-кошторисної документації, а це передбачає співфінансування із місцевого бюджету.

В. о. директора «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Оксана Грицюк зауважила, що ця дорого включена у Перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, фінансування яких здійснюватиметься у 2021 році.

На прохання жителів Горохівщини депутати рекомендували збільшити протяжність автошляху, який необхідно відремонтувати, від села Широке до села Ржищів.




Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024