стрічка

Жителі села на Горохівщині просять відремонтувати дорогу. ВІДЕО

13 Січня 2021, 19:39
2300

Через погану дорогу до Бужан не їздить маршрутка. Люди не можуть дістатись до аптек, магазинів, ринку чи просто вирішити свої справи у Мар’янівці чи в Горохові.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

«Їхати додому – це просто як в провалля. Горохів, Луцьк проїжджаємо нормально, а тут їдемо годину з Горохова додому. Отака дорога: яма на ямі», – бідкається місцева жителька Олена.

Нещодавно селяни зареєстрували петицію, де просять повністю відремонтувати дорогу. Її підтримали вже більше тисячі людей.

Мар'янівський селищний голова Олег Басалик каже, що це найгірший відрізок дороги у Мар’янівській громаді. Для капітального ремонту потрібно багато грошей, яких у громади немає. Необхідне співфінансування з державного чи обласного бюджетів.

Районна влада тричі оголошувала конкурс на цей маршрут. Охочих їздити до Бужан не було. У січні має відбутись обласний конкурс, перспективи якого також невтішні.

«Їздили, домовлялися з перевізниками, просили, благали їх. Вони знов відновлювали рейси, але на даний час автобусне сполучення припинене. Ніхто не хоче пускати сюди транспорт», – ділиться селищний голова.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024