стрічка

Масштабна операція на Рівненщині: поліція «полює» на бурштинокопачів. ВІДЕО

12 Січня 2021, 13:50
1235

У північних районах Рівненської області – масштабне відпрацювання бурштинових клондайків. 

12 січня поліцейські у протидії незаконному видобуванню бурштину розпочинають масштабне відпрацювання північних районів області. До проведення рейдів залучені придані сили поліції Рівненщини, зокрема бійці роти поліції особливого призначення, спецпризначенці КОРДу, працівники підрозділу тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Рівненській області, оперативного штабу та військовослужбовці Нацгвардії. Про це інформують в пресслужбі відомства.

Для виявлення і припинення нелегального промислу у важкодоступних місцях залучили майже 20 одиниць спецтехніки.

«Чинним законодавством передбачено процедуру отримання спецдозволів для легального видобутку бурштину-сирцю, – підкреслив начальник поліції Рівненщини Олексій Камишанський. – Тож наша основна мета – відновити порядок та законність у поліських районах, адже кожен громадянин має гарантоване право на чесну працю».

Як додав заступник начальника поліції Рівненської області Руслан Стрельбіцький, наразі у поліції достатньо сил та засобів, аби не допустити масових безпорядків та правопорушень з боку місцевого населення на території північних районів Рівненщини.

Читайте також: Від штрафу до позбавлення волі: сарненчанина судитимуть за бурштин





 

   

Коментар