стрічка

Зеленський відзначив премією ковельчанина

05 Січня 2021, 14:49
Анатолій Понікарчук 905
Анатолій Понікарчук

Директору товариства з обмеженою відповідальністю «Волинь-Кальвіс» Анатолію Понікарчуку Указом Президента України Володимира Зеленського надали Державну премію в галузі науки і техніки.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Такою високою нагородою відзначили роботу «Технології та обладнання для виробництва і споживання альтернативних видів палива». Очолюване Анатолієм Понікарчуком підприємство тривалий час займається питаннями енергозбереження і має значні здобутки.

ТОВ неодноразово ставало переможцем конкурсів «Кращі товари та послуги Волині», «Людина року Волинського краю у номінації «Товаровиробник року промислового комплексу», «Лідер галузі» у номінації «Виробництво радіаторів та котлів центрального опалення» та інших. Високо оцінені досягнення колективу на виставках - міжнародній спеціалізованій «АкваТемп», «Енергозбереження», під час загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна» тощо.

У міськраді додають, що «Волинь-Кальвіс» впевнено почувається на ринку виробників продукції енергозберігаючої опалювальної техніки. Сьогодні в асортименті підприємства є майже 50 видів твердопаливних котлів різних модифікацій та потужностей. 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024