стрічка

На Ратнівщині активісти та молодь прибрали лісосмугу від сміття

03 Січня 2021, 10:33
1537 Джерело: Тетяна Ковч

У Гірниках в урочищі «Кігті» повздовж вулиці Івасюка небайдужі звільнили лісосмугу від сміття.

Про це пишуть у спільноті «НеТиповіГірники» у фейсбуці.

Варто зауважити, що активне обговорення серед жителів Ратнівського краю щодо проблеми захаращення та забруднення лісосмуги у селі Гірники й призвело до організації прибирання. Невідомі викидали у непризначене для цього місце різноманітне сміття: одяг, іграшки, речі щоденного вжитку, пластик, целофанові пакети.

До толоки долучилися місцеві мешканці, небайдужа молодь та активісти. Також активну участь у толоці узяли: лісничий Ратнівського лісництва Сергій Куш, майстер лісу Петро Куш, інженер з охорони та захисту лісу Віталій Глущук та водій Михайло КовчАдам Матвіюк, староста Олена Ятчук та Володимир Мерчук.

«Дякуємо сім'ї Кобців, які дружньо цілою бригадою приїхали і долучилися до цієї справи. Ви молодці!!! Щасливі ті батьки, які мають таких дітей!!! Дякуємо тим жіночкам активістам та молодому поколінню, яке підростає і які були сьогодні з нами... Молодець Наталочко, що підняла цю проблему на загал. Нехай Бог повертає всім вам затрачені сили сторицею!!!!А тих, хто вивозив і захаращував, попереджаємо!!! Якщо хтось заловить вас у цій лісосмузі, все вивезене вами сміття повернеться у ваш двір з миттєвою швидкістю», – йдеться у дописі.

Завдяки спільній праці небайдужих селян, котрі зібрали не один причіп сміття, вдалося зробити ліс чистішим.

1

1











Читайте також:

Коментарі
07 Січня 2021, 13:12
Засрали хай прибирають...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024