стрічка

У Ковелі планують створити Раду церков

30 Грудня 2020, 17:40
У Ковелі планують створити Раду церков 860
У Ковелі планують створити Раду церков

Міський голова Ігор Чайка зустрівся з керівниками релігійних організацій Ковеля, аби у час Різдвяно-новорічних свят привітати один і висловити свої думки стосовно співпраці на найближчий період.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

«Дуже радію з того, що нам вдалось зібратись усім разом. Сподіваюсь на конструктивну співпрацю між владою і духовенством та спільне вирішення різних питань», – зауважив на початку розмови Ігор Чайка. 

Він також закликав священнослужителів дотримуватися у храмах карантинних вимог у Різдвяні дні. Під час зустрічі обговорили чимало питань, що стосуються освіти, соціальних проєктів, благоустрою міста.

Також усі учасники зустрічі підтримали ідею щодо створення Ради церков. На думку міського голови, це буде ще один публічний майданчик для напрацювання спільних дій і розпочатий діалог матиме продовження. Наступну зустріч запланували провести через місяць.




Коментарі
05 Січня 2021, 07:54
Взагалі по Конституції не передбачено спільних дій. Може не треба загравань. <br/> В школі - вчитель, в лікарні - лікар, мер - в громаді, в храмі-...<br/>Зараз почнеться не той патріархат, не та віра, а вони, а ми самі кращі і ми освятимо ремонт санвузлів.<br/> Може, нехай кожен сам по собі, як каже закон.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024