стрічка

Прикордонники отримали нові квартири у Луцьку. ФОТО

30 Грудня 2020, 12:30
Прикордонники отримали нові квартири у Луцьку 659
Прикордонники отримали нові квартири у Луцьку

У переддень Нового року 13 родин прикордонників із Луцька отримали ключі від нових осель. 

Вручити ключі від квартир та привітати охоронців кордону прибув перший заступник Голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко. Про це йдеться на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у фейсбуці.

«Соціальне питання постійно стоїть на порядку денному для нас. Не тільки придбання гелікоптерів, катерів і кораблів, не тільки інженерного облаштування державного кордону, а й забезпечення військовослужбовців житлом є пріоритетом. Прикордонники щоденно захищають державний кордон, боронять Україну та повинні мати гідні умови проживання», – наголосив Володимир Нікіфоренко, вітаючи новоселів. 

Він додав, що до кінця року ще 250 сімей прикордонників з різних куточків нашої країни одержать грошові компенсації за неотримане житло.

Загалом у багатоповерховому будинку, відповідно до інвестиційного договору будівництва, для прикордонників виділено одно-, дво- та трикімнатні квартири загальною площею майже 930 м². Десять сімей отримали житло для постійного проживання, ще троє – службові квартири. 

«Для нашої сім'ї сьогодні надзвичайний день. Це такий довгоочікуваний, передноворічний подарунок», – не стримуючи емоцій поділилася враженнями Юлія, дружина прикордонника Луцького загону.

Читайте такожЧи цікавиться молодь політикою: запрошують на презентацію результатів опитування



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024