стрічка

У Луцьку планують відновити два маршрути

27 Грудня 2020, 12:00
1048

У зв’язку із необхідністю здійснення перевезень за міськими автобусними маршрутами №17 та №17а пропонують оголосити конкурс на перевезення пасажирів за вказаними маршрутами. 

Про це йдеться у відповідному проєкті рішення виконавчого комітету Луцькради.

Останній термін подання документів: 12 січня до 12:00. Конкурс проведуть 2 лютого 2021 року.

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

На об’єкті конкурсу повинні працювати до 50% транспортних засобів, але не менше одного автобуса, пристосованого для перевезення людей з інвалідністю. Договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом укладуть на п’ять років.

Згідно з поданими заявами, до проведення конкурсу та визначення перевізників за маршрутом №17 пропонують призначити тимчасового перевізника ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД, за маршрутом №17а – ФОП Макарчука М.П.

Маршрут №17 (Центральний ринок – Завокзальний ринок) курсуватиме у напрямку: Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна, Гордіюк, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець (місце міжзмінного відстою на вул. Ковельській перед поворотом на вул. Глушець).

Маршрут №17а (Центральний ринок – Завокзальний ринок) курсуватиме у напрямку: Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Конякіна, Карпенка-Карого, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець (місце міжзмінного відстою на вул. Ковельській перед поворотом на вул. Глушець). 

 

Читайте також: У Луцьку просять повернути попередню дорожню розмітку навпроти ТРЦ «Промінь»

Коментар