стрічка

«Я тобі не тато»: у Рівному 9-річну дівчинку на ніч не пустили у квартиру

23 Грудня 2020, 15:55
1608

У Рівному чоловік серед ночі не впускав до квартири 9-річну дівчинку.

Про це інформують в патрульній поліції Рівненщини. Мама дівчинки від 22 грудня удома не з'являлася.

23 грудня на вулиці Романа Шухевича у Рівному чоловік, який повертався з роботи додому, близько 4 ранку побачив дитину. Перехожий викликав поліцію і був з дівчинкою до їхнього приїзду. Правоохоронцям вона розказала, що намагалася потрапити додому, проте її не впускав співмешканець матері.

«Тату, відкрий!» – дитина вночі чотири рази приходила додому, але її не впускали.

Прибувши на місце події патрульні виявили заявника, який повертався з роботи та побачив малолітню дівчинку. Дитина сказала, що намагалась неодноразово потрапити додому, але чоловік, з яким живе мама її не впустив. Зі слів дівчинки, мама вранці залишила помешкання і пообіцяла повернутись, але не зробила цього. Тому дитина блукала вулицями міста, тому що не знала куди їй подітись.

Патрульні направились з 9-ти річною дитиною за місцем проживання і чоловік справді не відчинив двері дитині.

«Йди геть! Я тобі не батько!» – вигукував чоловік. А патрульним, на прохання яких він відчинив двері, чоловік пояснив, що дитина йому не дочка й у квартирі не прописана.

Через чергову частину патрульні встановили місце реєстрації її матері та бабусі й відвезли її туди. Бабуся, яка відкрила двері, повідомила, що виховання дитини – обов’язок батьків і неохоче прийняла внучку. На прохання патрульних нагодувала та обігріла дівчинку, яка нічого не їла від ранку.

Патрульні повідомили про ситуацію усі відповідні служби.

Читайте також: У Рівному таксист збив людину



Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром