стрічка

На урочистостях за участі Президента України текст присяги зачитав старовижівчанин

23 Грудня 2020, 08:20
Адам Малюта 685
Адам Малюта

У день працівників суду, в Українському домі у Києві відбулась урочиста церемонія складання присяги новопризначеними служителями Феміди, участь у якій взяв і Президент України Володимир Зеленський.

Прізвища 232 нових суддів оголосив заступник керівника Офісу Глави держави Андрій Смирнов. Зачитати текст присяги довірили найстаршому із них за віком, нашому землякові, судді Старовижівського районного суду Адаму Малюті. Його нові колеги повторювали за ним озвучений текст. Після цього Адам Володимирович підписав його і передав Президенту.

Адам Малюта
Адам Малюта

 

«Бажаю кожному завдяки щоденній та кропіткій праці, професійним якостям та людським принципам зміцнювати рівень довіри громадян України до судової системи й завжди відповідати високому званню «суддя» й такому поважному звертанню «Ваша честь», – зазначив у своєму вітальному слові перед присутніми Володимир Зеленський.

Варто нагадати, що Адам Малюта був призначений на посаду судді Старовижівського районного суду Волинської області Указом Президента України  від 14 серпня 2020 року №321/2020.

 

Юрій КОВАЛЬ

Коментар