стрічка

Біля Волинського національного університету відкрили різдвяну шопку

19 Грудня 2020, 13:33
Біля Волинського національного університету відкрили різдвяну шопку 750
Біля Волинського національного університету відкрили різдвяну шопку

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відкриттям різдвяної шопки розпочався новорічно-різдвяний період. 

Захід відбувся у п’ятницю, 18 грудня. Про це йдеться на сайті навчального закладу.

Перед головним корпусом Університету розмістили святково прикрашені новорічними іграшками та ілюмінацією сосни й головний символ свята – різдвяну шопку, яка зображає вифлеємську стайню у ніч Різдва Христового. Шопка, що всередині застелена сіном, наповнена обов’язковими елементами – фігурками Ісуса Христа, Матері Божої – Діви Марії та святого Йосипа. 

На відкриття різдвяної інсталяції завітали ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, викладачі, студенти, працівники Університету та лучани. 

«2020 рік був цікавим і дуже неоднозначним. Карантинні обмеження, дистанційне навчання і багато інших речей, що викликають не зовсім позитивні емоції. Але разом із тим було дуже багато позитивного. Ми повернули назву «Волинський», гідно представлені в рейтингах, стимулюємо навчально-наукову діяльність викладачів, зробили багато ремонтів і ще багато хороших справ. Рік минає і звичайно, хочеться у наступний рік забрати все хороше, а той баласт негативу лишити у старому. Шановні колеги, студенти, не зважаючи на всі проблеми, будьте щасливими, цінуйте кожну хвилину життя і радійте їй. Відкриття шопки – хороша традиція нашого Університету, яку потрібно продовжувати. Тож хай лунає коляда і розвивається наш Волинський національний університет імені Лесі Українки», – сказав у вітальному слові Анатолій Цьось.  

А студенти факультету культури і мистецтв привітали присутніх із прийдешніми святами колядками та новорічними піснями.  

Читайте також: У центрі Луцька урочисто засвітять ялинки




 

Коментар