стрічка

Уродженця Рожищенщини судили за сексуальне насильство

17 Грудня 2020, 16:40
Уродженця Дубища судили за сексуальне насильство 843
Уродженця Дубища судили за сексуальне насильство

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця селища Дубище Рожищенського району, який вчинив сексуальне насильство щодо своєї знайомої.

Про це йдеться у вироку суду від 14 грудня.

Обвинувачений 1 жовтня приблизно о 12:00 у будинку, що належить потерпілій, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вчинив насильницькі дії щодо потерпілої.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винним у вчиненні інкримінованого йому правопорушення. Він підтвердив усі фактичні обставини вчинення цього злочину та розкаявся в скоєному.

Обвинувачений зазначив, що того дня пішов на зупинку транспортних засобів в селі Залісці Рожищенського району, де зі знайомими випив приблизно 500-600 грамів горілки. Вертаючись додому, зайшов до потерпілої, де усе й сталося.

Після вказаних подій обвинувачений пішов додому. В судовому засіданні він просив суд не досліджувати докази в справі, оскільки фактичні обставини вчинення кримінального правопорушення, що покладені в основу обвинувачення, є дійсними й він їх не заперечує.

Потерпіла у своїх показаннях зазначила, що обставини так і відбувалися, як розповів обвинувачений. Вказувала, що в теперішній час майнових і моральних претензій до обвинуваченого не має, просила суд не позбавляти його волі.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення злочину, передбаченого частиною 1 статті 153 Кримінального кодексу, і призначити йому покарання у виді позбавлення волі на три роки. Одночасно суд звільнив обвинуваченого від відбування покарання, замінивши його випробуванням з дворічним іспитовим терміном.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024