стрічка

У Луцьку збільшать кількість маршруток

30 Листопада 2020, 16:28
Фото ілюстративне 711
Фото ілюстративне

Луцька міська рада відповіла на петицію щодо транспортного колапсу у місті в період карантину.

Нагадаємо, люди скаржаться на нестачу громадського транспорту в години-пік. Особливо від цього страждають школярі, яких водії маршруток просто ігнорують, залишаючи стояти на зупинках.

«Враховуючи те, що перевезення пасажирів на період карантину здійснюються лише в межах сидячих місць, з вересня 2020 року збільшено кількість тролейбусів на маршрутах міста до 40 одиниць, збільшено кількість автобусів на одну одиницю на маршрутах №25, №26, №28, №29. Відновлено роботу автобусного маршруту №19 (5 автобусів).

З 30.11.2020 на міські маршрути залучать два автобуси, пристосовані для перевезення пасажирів з інвалідністю загальною пасажиромісткістю 81 місце, з них 41 сидяче місце.

Робота по збільшенню пасажиромісць у автобусах буде проводитись надалі. Також очікується у 2021 році виїзд на лінію 27-ми нових тролейбусів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю. На період карантину перевізникам наголосили щодо необхідності мінімального інтервалу руху між автобусами, особливо у «години пік», – відповіли у міськраді.

Читайте також«Богдан» почав виготовляти 15 тролейбусів для Києва

Коментар