стрічка

У Луцькій територіальній громаді відтепер можна виміряти індекс благополуччя молоді

30 Листопада 2020, 14:50
У Луцькій територіальній громаді відтепер можна виміряти індекс благополуччя молоді 572
У Луцькій територіальній громаді відтепер можна виміряти індекс благополуччя молоді

Луцька міська територіальна громада приєдналась до когорти громад, які запровадили Індекс благополуччя молоді (ІБМ).

Індекс благополуччя молоді – багатофакторне оцінювання стану благополуччя молодих людей на муніципальному рівні. Цей індекс дозволяє легко оцінити та відслідкувати благополуччя молоді у містах, які долучаються до розгортання платформи. Про це інформує пресслужба Луцькради.

Опитування охоплює 49 показників і дає змогу оцінити рівень добробуту молоді у наступних важливих сферах: освіта, здоров’я, економічні можливості, участь у політичному житті, участь у громадському житті, інформаційні та комунікаційні технології, безпека та захищеність.

Опитування у Луцькій територіальній громаді триватиме з 26 листопада по 26 грудня. Результат визначатиметься також з урахуванням даних муніципальної статистики. Для того, щоб взяти участь у визначенні Індексу благополуччя молоді, необхідно пройти опитування на платформі.

У проєкті також беруть участь партнери – представники бізнесу, які надають свої знижки/подарунки для молодих людей, які проходитимуть опитування.

Зокрема: мережа магазинів канцтоварів «Офіс центр», компанія «Лілі-Лайн», мережа кав’ярень «Kava Avenue», культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті», спортивний клуб «Герць» та комунальне підприємство «Луцький зоопарк». Пройшовши опитування, молоді люди зможуть обрати бонус від одного чи декількох партнерів проєкту. Кількість отриманих балів можна збільшити, запрошуючи друзів до опитування через реферальне посилання.

Вже у січні-лютому 2021 року оголосять результати опитування та визначать інтегральний індекс благополуччя молоді у громаді.

За результатами опитування надалі прийматимуть рішення щодо удосконалення того чи іншого напрямку молодіжної політики, розробки профільних програм, спеціалізованих заходів тощо.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024