стрічка

Луцькому зоопарку передали понад 100 кілограмів риби

28 Листопада 2020, 10:17
616

Державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля передали 111 кілограмів свіжоморожених водних біоресурсів до Луцького зоопарку.

Це відбулося 27 листопада, інформує Волинський рибоохоронний патруль.

На корм тваринам віддали 54,5 кілограма риби, конфіскованої у порушників природоохоронного законодавства, та 56,5 кілограма вилученої згідно з актами безгосподарського майна на водних об’єктах області за 2 півріччя 2020 року.

«Вилучені у порушників водні біоресурси зберігаються на складі Управління. Відповідно до рішень районних судів про конфіскацію водних біоресурсів, комісія приймає рішення щодо безоплатної передачі риби на корм тваринам у вигляді благодійної допомоги. У такому випадку рибу передаємо комунальному підприємству Луцький зоопарк», – повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Волинський рибоохоронний патруль вже не вперше проводить подібну акцію. Так, 13 червня цього року у зоопарк було передано 60 кг водних біоресурсів. В Управлінні сподіваються, що подібні ініціативи допоможуть працівникам зоопарку полегшити утримання мешканців звіринця.

Довідково: За вилов риби забороненими знаряддями лову на порушника чекає адміністративна відповідальність за частиною 4 статті 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства), а саме штраф від 340 до 680 гривень з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих живих ресурсів.

Порушення згідно з порядком збуту водних біоресурсів тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1 700 гривень з можливою конфіскацією.

Читайте також: Мешканця Луцька підозрюють у торгівлі зброєю.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром