стрічка

У варашівця, який тікав від полісменів, вилучили бурштин

26 Листопада 2020, 17:25
956

Водій легковика «Audi A4» на іноземній реєстрації, який не був пристебнутий ременем безпеки, влаштував гонки з полісменами у Володимирці.

Audi A4» на іноземній реєстрації екіпаж групи реагування патрульної поліції побачив у середу, 25 листопада, в обідній час на вулиці Князів Чорторийських у селищі Володимирець. Як повідомляють у пресслужбі поліції, керманич, 30-річний варашівець, не був пристебнутий ременем безпеки.

Крім того, чоловік раніше потрапляв у поле зору поліцейських не лише за порушення правил дорожнього руху, а й за незаконне перевезення бурштину.

Вимогу поліцейських про зупинку водій проігнорував та пришвидшив рух. Втікав вулицями селища, доки не зупинився на вулиці Грушевського через несправність авто.

Водій дозволив поліцейським поверхневу перевірку автівки, під час чого в салоні виявили необроблене каміння бурштину-сирцю вагою 2, 645 грамів.


 

Від будь-яких пояснень житель Вараша відмовився. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють походження «сонячного каміння», усі обставини злочину та інших осіб, які можуть бути до нього причетні.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного перевезення бурштину, вилучене слідчі скерували на експертизу за частиною 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України.

Окрім того водія, притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, якими він нехтував, втікаючи від поліції. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024