стрічка

У Рівному дитина потрапила під авто

26 Листопада 2020, 14:29
756

Під колеса авто потрапив дев’ятирічний рівнянин.

Автопригода сталася 25 листопада, на перехресті вулиць Сергія Єфремова та Георгія Косміаді в Рівному. Про це інформують в  пресслужбі поліції Рівненщини.

Поліцейські на місці події встановили, що хлопчик біг тротуаром і продовжив рух через проїзну частину, не впевнившись у безпечності своїх дій. 34-річному водієві «Nissan Primastar» уникнути наїзду не вдалося – дев’ятирічний школяр потрапив під колеса авто.

Малолітнього потерпілого із поверхневими травмами голови доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги його відпустили на амбулаторне лікування.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій за результатами огляду на алкотестері був тверезий.

У поліції закликають, аби батьки наголосили дітям на дотриманні правил дорожнього руху, наочно покажіть їм, як потрібно перетинати проїзну частину. Оскільки зараз сутеніє значно раніше, подбайте про забезпечення дітей світловідбивними елементами, що є віднині обов’язковими у темний час доби й в умовах недостатньої видимості.

Читайте такожАварія на Березнівщині: травмувалися люди й загинув кінь




 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024