стрічка

Страхування – цивілізований спосіб захисту від фінансових ризиків

25 Листопада 2020, 14:50
1234

У наш час все більше людей розуміє, наскільки важливо убезпечити себе у критичних ситуаціях. Саме під час зіткнення з різноманітними ризиками, пов’язаними з аваріями на дорогах, проблемами зі здоров’ям, втратою майна, може допомогти система страхування.

Робота компаній у цьому сегменті спрямована на захист споживачів від фінансових негараздів. Принципи діяльності досить прості – клієнт купує поліс, сплачуючи визначену суму за договором, а СК зобов’язується компенсувати втрати.

На сьогодні найбільший попит мають:

  • автомобільне страхування;
  • туристичне;
  • захист майна.

Розглянемо їх детальніше.

Автомобільне страхування

Найбільш поширеним є обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності (ОСЦПВ) водіїв. Суть його полягає в тому, що компанія повністю відшкодовує витрати постраждалому учаснику ДТП і позбавляє від виплат винуватця аварії. Останньому за ремонт авто не заплатять. Йому доведеться витрачати власні кошти для цього. Максимальний розмір компенсації по договору ОСЦПВ може бути 130 тис. грн на поновлення авто, 260 тис. грн – на лікування.

Страховий поліс КАСКО має більш широке покриття. Він захистить свого власника від проблем, пов’язаних з викраденням авто, пошкодженням його під час стихійного лиха, пограбування та від інших проблем. Виплати по цьому договору можуть бути до 25 тис. грн або до 5% від суми договору. Деякі організації, наприклад, страхова компанія «Арсенал Страхування», надають водію різноманітні бонуси у вигляді безкоштовної евакуації з місця ДТП, відновлення ключів у разі їхньої втрати тощо.

Туристичне страхування

Цей страховий продукт дозволить безпечно себе почувати у туристичних подорожах за кордоном. Власник такого поліса може бути впевнений, що у критичній ситуації, пов’язаній зі здоров’ям, його безкоштовно відвезуть до лікарні і нададуть необхідну медичну допомогу.

Компанії мають налагоджені ділові стосунки з сервісними центрами за кордоном, що дає можливість відчувати себе у безпеці в будь-якій країні світу.

Страхування майна

Захистити своє житло цивілізованим способом можна, уклавши договір страхування майна. Матеріальні збитки можуть бути відшкодовані, якщо сталася пожежа, затоплення, крадіжка та інші проблеми. Компенсацію виплачують протягом 5 робочих днів, відшкодувавши не тільки вартість матеріалів, а й суму, необхідну для проведення ремонтних робіт.

Наостанок додамо, що усі ці різновиди полісів можна придбати онлайн, що значно спрощує життя потенційних клієнтів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024