стрічка

На Рівненщині авто в'їхало в підводу: загинула тварина

25 Листопада 2020, 13:37
654

Унаслідок аварії у Березнівському районі травмувалися двоє осіб.

Поліцейські встановили, що 21-річний житель села Білка, водій автомобіля «Audi 80», не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із гужовою підводою, яка їхала попереду. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Внаслідок аварії травм зазнав керманич підводи та чоловік, який їхав із ним. Обох потерпілих госпіталізували до лікарні. У 27-річного березнівчанина та 25-річного жителя села Білка діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої.

Водій легковика не постраждав. Зовні ознак сп’яніння у нього не було, втім, у нього відібрані зразки крові. Транспортний засіб та гужову підводу вилучили. Крім того, в результаті автопригоди загинув кінь.

Слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Поліцейські наголошують на неухильному дотриманні правил дорожнього руху особам, які керують гужовим транспортом. 

У поліції нагадують, особам, що керують гужовим транспортом, і погоничам тварин забороняється: рухатися по автомобільних дорогах державного значення (за можливості рухатися автомобільними дорогами місцевого значення); використовувати вози, не обладнані світлоповертачами, без ліхтарів у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості.

Читайте також: Рівне: 12-річна дівчина побила старшокласницю



 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024