стрічка

Потрійна аварія на Рівненщині: потерпілому ампутували частину ноги

24 Листопада 2020, 14:00
781

На автодорозі «Городище – Рівне – Старокостянтинів» поблизу села Данчиміст 23 листопада, сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. 

Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на ділянці дороги, де проводяться ремонтні роботи, 57-річний костопільчанин, водій «КамАЗу», не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із вантажівкою «Volvo», яка стола у колоні на заборонений сигнал світлофора. Від удару останній транспортний засіб за інерцією зіткнувся із «Volkswagen Passat».

Унаслідок ДТП до лікарні госпіталізували водія та двох пасажирів «КамАЗу». У 57-річного та 42-річного костопільчан діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та переломи ніг, а 53-річному жителю Костопільського району ампутували частину ноги.  

Водії «Volvo» та легковика, в якому перебували ще двоє пасажирів, не постраждали.

Слідчі Костопільського відділу поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжкі тілесні ушкодження). 

За результатами огляду на стан сп’яніння кермувальник «Volvo», житель Волинської області, та автомобіля «Volkswagen», житель Сарн, були тверезі, а у госпіталізованого водія вантажівки відібрали зразки крові.

Читайте також: Нічна аварія в Катеринівці: водій загинув, троє пасажирів  – у лікарні






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024