стрічка

Загинула новообрана депутатка Ковельської райради

23 Листопада 2020, 16:45
ДТП 1125
ДТП

У Ратнівському районі в ДТП померла новообрана депутатка Ковельської районної ради Валентина Краглик.

Трагедія сталася 21 листопада. Як інформує видання Район.Ратне, cтрашна ДТП, яка сталася вранці поблизу села Замшани, забрала життя двох жителів Ратного. Загинули Валентина Краглик та Анатолій Наход. Ще одного чоловіка госпіталізували з важкими травмами.

На сайті Ратнівської районної ради висловили співчуття у зв'язку із втратою колеги: «З глибоким сумом зустріла Ратнівщина звістку про те, що на 71-му році життя завершила свій славний земний шлях депутат п’ятого, шостого, сьомого скликань Ратнівської районної ради, новообрана депутатка Ковельської районної ради Краглик Валентина Тарасівна.

Все її життя і трудова біографія були пов’язані з Ратнівщиною та людьми Ратнівщини. Працюючи на різних посадах, Валентина Тарасівна вирізнялась надзвичайною відповідальністю, порядністю, принциповістю та вимогливістю до себе та навколишніх і, водночас людяністю та небайдужістю до проблем і щоденних справ земляків.

Глибоко сумуємо та розділяємо всім серцем біль і смуток втрати. Світла пам’ять про неї залишиться у серцях ратнівчан», – йдеться у повідомленні.

Валентина Краглик
Валентина Краглик

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар