стрічка

Човни Finval: 4 головні переваги, які змусять його купити

23 Листопада 2020, 10:40
1280

Використання човна для риболовлі значно підвищує шанси піймати гарний улов. Ви можете з легкістю дістатися місця скупчення риби й не обмежувати себе однією ділянкою для риболовлі. Деякі човни дозволяють використовувати спеціальне обладнання, яке значно полегшує роботу, а ось риболовля з берега такого не передбачає.

Найпоширенішими варіантами вважаються надувні човни, проте вони не є надто зручними. Його конструкція не завжди дозволяє комфортно працювати зі спінінгом, а для зберігання всього необхідного приладдя просто немає місця.

Човни Finval на https://fish-master.com.ua/lodki/finval/ мають ряд переваг, які значно покращують процес риболовлі та тішать своєю якістю.

Міцність

Finval максимально серйозно ставляться до якості та міцності своїх човнів. Всі рибалки чудово знають, що велика риба мешкає у найбільш віддалених та складних місцях. Аби туди дістатися, човен має бути міцним та надійним, щоб пережити високі хвилі та шквальний вітер. 

Саме тому, компанія Finval розробила максимально сильну конструкцію, яка використовується для створення абсолютно всіх човнів. 

Для обшивки використовується німецький алюміній товщиною 3-4 мм, який чудово взаємодіє навіть з солоною морською водою. Гарантія на човни Finval триває 10 років. 

Остійність та мореплавство

Поєднати ці два параметри надзвичайно складно, проте інженерам Finval це вдалося. Керувати цими човнами надзвичайно легко навіть на великій швидкості та за наявності сильних хвиль. Ви можете вільно пересуватися човном, ставати на край борта й не турбуватися про те, що човен перевернеться. Finval чудово підходить для риболовлі за будь-якої погоди. 

Комфорт і ергономіка

Особливу увагу варто звернути на ергономіку човнів виробництва Finval. Розробники намагалися зробити свої вироби максимально зручними та комфортними для риболовів різного рівня. Для прикладу можна розглянути човен Finval 555 FishPro:

  • наявність рундуків, де можна зберігати максимум 6 спінінгів довжиною до 2,7 метра;
  • аератор для риби з автоматичною подачею та відкачуванням води максимум на 110 л;
  • паливний бак на 125 л;
  • місця на 6 осіб;
  • простора платформа для рибалки у носовій та кормовій частині човна;
  • наявність тенту для риболовлі у спекотні та штормові дні.

Також у човні є багато місця для зберігання іншого необхідного приладдя для риболовлі. Виготовлений він з якісних матеріалів та чудово підходить для морської рибалки. 

Надійність

Надійність човнів Finval знаходиться на високому рівні, адже виробник намагається забезпечити їх максимальною непотоплюваністю. Для їх виробництва використовується спеціальна двокомпонентна поліуретанова піна із закритою структурою. Вона запобігає надмірному накопиченню вологи навіть за складних умов. 

Якщо човен пошкодиться й виникне пробоїна, він все одно буде зберігати плавучість. 

Компанія Finval пропонує різні види човнів, залежно від потреб клієнта й завжди гарантує якість та надійність своїх виробів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024