стрічка

У лікарні Нововолинська завершили реконструкцію приймального відділення

20 Листопада 2020, 13:04
Приймальне відділення у Нововолинській лікарні 842
Приймальне відділення у Нововолинській лікарні

У Нововолинській центральній міській лікарні завершили реконструкцію приймального відділення.

Оглянув реконструйоване приймальне відділення міської лікарні та проінспектував якість завершених будівельних робіт голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко в рамках робочої поїздки у Нововолинськ, повідомляють на сторінці Волинської ОДА у фейсбуці. 

Реконструкція приміщень першого поверху хірургічно-травматологічного корпусу Нововолинської центральної міської лікарні для відділення екстреної медичної допомоги проводилась за кошти державного бюджету в рамках програми «Велике будівництво». До слова, цьогоріч на Волині у МОЗ затвердили до реконструкції 7 приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я.

Нині у міській лікарні вже завершені усі будівельні роботи, очікують замовлене обладнання, в тому числі комп’ютерний томограф. Слід зауважити, що роботи виконали за 2,5 місяці.

Загалом виконали та профінансували робіт на 5,6 мільйона гривень, з яких співфінансування з місцевого бюджету – 300 тисяч гривень

«Нововолинськ став першим серед 7 районів та міст, де незабаром розпочне роботу модернізоване приймальне відділення. Хочу подякувати усім за плідну роботу, і керівництву лікарні, і міській владі, і підрядникам. Ви розпочали будівельні роботи в серпні цього року, а вже сьогодні тут майже усе готово. Вам вдалося розбудувати приймальне відділення, яке відповідає усім сучасним вимогам, ще й зекономити державні кошти. Адже згідно з проведеними тендерами вартість ремонтних робіт склала майже 5 мільйонів гривень, хоча на їх виконання з державного бюджету передбачали 8 мільйонів гривень. Своїм коштом ви закупили меблі та медичне обладнання. Втішений, що тут створили такі комфортні умови, які слугуватимуть громаді. Звичайно, тут буде приємно працювати медичним працівникам, які сьогодні на передовій боротьби з пандемією. Так, ми поступово, крок за кроком, наближаємося до європейських стандартів, і не лише у медицині» – сказав, оглянувши відділення, Юрій Погуляйко.

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Читайте також: На Волині амбулаторії отримали 40 нових автомобілів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024