стрічка

На Любомльщині знайшли мертвим чоловіка, підозрюваного у скоєнні смертельної аварії в Луцьку

19 Листопада 2020, 15:51
726

У селищі Головне Любомльського району знайшли тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями.

Про це Район.Любомль повідомили у Любомльському відділі поліції.

Тіло чоловіка в лісосмузі поблизу селища Головне виявила близько 8:00 19 листопада його теща. Зі слів правоохоронців, чоловік скоїв самогубство, здійснивши постріл в груди з незареєстрованої рушниці. Труп направили на судово-медичну експертизу.

За інформацією Інформаційного агентства ВолиньPost, скоїв самогубство Роман Бузулук, якого підозрюють у спричиненні смертельної ДТП на вулиці Потебні у Луцьку. 

Нагадаємо, 30 вересня увечері Роману Бузулуку повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України).

Слідство встановило, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля «Infiniti-QX50», на вулиці Потебні у Луцьку порушив правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто з автомобілем «Volkswagen Passat B6».

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля «Volkswagen Passat B6» доправили у лікарню з травмами.

2 жовтня Романа Бузулука взяли під варту із правом внесення застави.

З-під варти Роман Бузулук вийшов 5 жовтня, внісши напередодні заставу у розмірі, який визначив суд (168 тисяч 160 гривень).

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024