стрічка

Лікар з Волині, який отримав інвалідність через COVID-19, матиме довічну виплату від держави

19 Листопада 2020, 12:30
859

Лікар загальної практики сімейної медицини з Волині, який отримав третю групу інвалідності через коронавірус, отримуватиме довічну щомісячну виплату від держави. 

Про це йдеться на сайті Фонду соціального страхування України

Станом на 18 листопада, Фонд соціального страхування України призначив щомісячні страхові виплати, пов’язані із захворюванням на COVID-19, для чотирьох медичних працівників, які мають встановлену групу інвалідності. Це лікарі з Одещини, Івано-Франківщини, Волині та Києва. 

Загальна сума страхових виплат, які ФССУ щомісяця здійснюватиме для зазначених медичних працівників, становить 46 245 гривень. Розмір щомісячної виплати для кожного медика визначений індивідуально залежно від ступеня непрацездатності і середнього доходу.

Також Фонд соціального страхування України призначив щомісячні страхові виплати, пов’язані із захворюванням на COVID-19, для двох медичних працівників, які мають встановлену стійку втрату працездатності. Загальна сума страхових виплат, які ФССУ щомісяця здійснюватиме для зазначених медичних працівників, становить 2 323 гривні. Виплати отримуватимуть старший фельдшер з Івано-Франківщини та терапевт з Полтавщини.

Читайте також: В Україні новий рекорд: за добу виявили 13 357 нових хворих на коронавірус.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром