стрічка

Ковель: Уніга звинувачує Чайку у фальсифікації виборів

27 Жовтня 2020, 08:24
Олег Уніга 1483
Олег Уніга

Кандидат від партії «Слуга Народу» Олег Уніга заявив, що не визнає попередні результати виборів на посаду міського голови Ковеля.

Про це Олег Уніга сповістив на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, раніше Район. Ковель інформував, що Ігор Чайка від партії «За майбутнє» оголосив про свою перемогу на виборах мера Ковеля.

«Зібравши дані та відповідну інформацію, прийняв рішення боротися до кінця та захищати кожен голос вашої довіри! Не визнаю попередні результати виборів. Моя команда буде оскаржувати кожне порушення, адже у ковельчан забрали можливість на законне волевиявлення. Буду максимально відвертим», – йдеться у дописі Олега Уніги.

Він зазначає, що після 4 ранку з виборчими дільницями зник телефонний зв'язок.

«До 04:00 26 жовтня 2020 орієнтовно 54% протоколів були опрацьовано і я лідирував. Однак, після 4:00 зв’язок з 9 дільницями раптово зник. Наші члени комісії на зв’язок чомусь не виходили. Тривала і дивна перерва вплинула на попередні неофіційні дані, які ми не можемо ні спростувати, ні підтвердити! Чому так вийшло? У мене немає зрозумілих і доступних для вас пояснень!», – йдеться у дописі.

Як виявилося пізніше, було багато пошкоджених бюлетнів за кандидата від «Слуги Народу».

«З’ясувалося, що є підозріло багато пошкоджених бюлетнів, де голоси були віддані за мене. У деяких дільницях, зокрема у селах Гішин, Ружин та інших, де невелика кількість виборців, голоси не могли підраховувати до ранку, при тому, що в багатьох ковельських дільницях за годину справлялися з математичною операцією, маючи тисячі бюлетнів! Якщо у мене та нашого штабу не буде жодних сумнівів – лише тоді ми беззаперечно визнаємо результати виборів на посаду Ковельського міського голови!», – написав Олег Уніга.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024