стрічка

«Час обирати майбутнє», – Вячеслав Рубльов

23 Жовтня 2020, 19:39
2247

Народний депутат України Вячеслав Рубльов написав звернення до виборців.

Подаємо без змін.

Рік тому ви довірили мені представляти ваші інтереси у Верховній Раді. Ми спільно розпочали і реалізували багато проєктів – це утеплення шкіл та дитсадків, будівництво ФАПів, освітлення вулиць, будівництво спортивних і дитячих майданчиків. Ми працювали над тим, аби нарешті держава звернула увагу на стан наших доріг, тож почалися довгоочікувані ремонти автошляхів. І попереду у нас ще багато планів та роботи.

А тому 25 жовтня вам треба я прошу вас прийти на виборчі дільниці та зробити вибір на користь тих людей, яким насправді не байдужа доля вашої громади, які будуть дбати про доступність медицини і освіти, які разом із командою народних депутатів і які зможуть об’єднатися заради інтересів громади як це зробити 5 волинських депутатів-мажоритарників. Тому я закликаю вас підтримати людей, які йдуть поряд зі мною в команді «ЗА МАЙБУТНЄ».

Вони живуть тут, поряд з вами. Ви знаєте їх багато років. Це освітяни, медики, аграрії, працівники соціальної сфери та підприємці.Це ті люди, які розуміють, як потрібно розвивати систему освіти. Ті, хто знає, як зберегти медицину на селі та скільки часу їде швидка допомога на виклик. Ті, які вміють чесно працювати та створювати робочі місця.

Децентралізація дає багато нових можливостей для розвитку громад і я переконаний, що люди, які йдуть в команді «ЗА МАЙБУТНЄ» зможуть скористатись ними на користь громади та її мешканців.

29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024