стрічка

«Збудуємо Європу у своїй громаді», – Сергій Дунець

23 Жовтня 2020, 09:30
Сергій Дунець  1612
Сергій Дунець 

Кандидат у депутати Рожищенської міськради від «Європейської Солідарності» Сергій Дунець  розповів, чому балотується на виборах 

Чому вирішили балотуватись на цих виборах?

Щоб своїм життєвим, професійним і громадсько-політичним досвідом допомогти громаді успішно розвиватись в умовах нової адміністративної реформи.(нині являюсь депутатом Рожищенської районної ради, головою постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад району, підприємництва).

Які зміни є пріоритетними для Вас в громаді після перемоги? 

Пріоритет в тому, щоб команда, яка буде обрана в громаду, незалежно від партійної приналежності, працювала на її самодостатність, а значить на розбудову і розвиток. 

Які б інвестпроєкти було б варто розвивати для створення робочих місць та підвищення рівня життя у вашій територіальній громаді? 

Варто розвивати всякі інвестпроєкти, а зокрема для нашого міста і району це залучення інвестицій для реанімації і розбудови консервного заводу, що дало б робочі місця людям та зацікавило б фермерів району по вирощуванню і реалізації сировини на завод та виготовленню високоякісної продукції і реалізації її, як на теренах України, так і за кордоном. 

Якими цінностями керуєтесь як політик? 

Чесність, прозорість, фаховість та професіоналізм в прийнятті рішень.( юрист за фахом). 

Якою бачите свою громаду через 5 років? 

Це буде територіальна громада в межах 70-75% території району, за виключенням новостворених Копачівської і Доросинівської ОТГ, і в разі виконання передвиборчих задумів і цілей та повною мірою завершення реформи децентралізації, бачу громаду, яка фінансово спроможна і успішно розбудовує свою інфраструктуру та підвищує рівень і добробут життя громадян. 

Чим пишаєтесь у Вашій громаді? 

Пишаюсь людьми, які проживають тут та працюють на розвиток і розбудову громади в цей непростий для країн час.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024