стрічка

Конструктори LEGO NINJAGO: неймовірні битви та впевнені перемоги

22 Жовтня 2020, 13:00
2478

Знаменита данська компанія ЛЕГО пропонує чимало оригінальних серій конструкторів.

У цій статті ми познайомимо вас з лінійкою LEGO NINJAGO, випуск якої почався у 2011 році. Одночасно на екрани вийшов американо-данський мультсеріал 

«Ніндзяго. Майстри Кружітцу». В основі сюжету пригоди безстрашних ніндзя, які сміливо протистоять силам зла. Дія відбувається у вигаданому всесвіті, а в процесі гри дитина може використовувати сюжети з мультсеріалу або придумувати власні. 

Зупинимося докладніше на деяких особливостях цих наборів:

  • Комплектація. У набір входять ігрові фігурки, цеглинки для конструювання, артефакти, бойова зброя, інструкція з правилами складання.
  • Сюжетна спрямованість. Кожен комплект дозволяє в ігровій формі відтворити певну історію з життя воїнів, які володіють бойовим мистецтвом Кружітцу. Хоча події відбуваються у вигаданій реальності, чітко простежується зв'язок з японським епосом.
  • Ігрові персонажі. В ігрових сюжетах LEGO NINJAGO беруть участь 6 сміливих воїнів – Ллойд, Кай, Ния, Коул, Джей і Ніндроїд Зейн (робот). Вмінню управляти енергіями їх вчить мудрий, старий Майстер (Сенсей) Ву. Кожен персонаж наділений певними рисами характеру й має свою життєву історію. Місія героїв – зупинити зло, що прагне зруйнувати спокій світу Ніндзяго.
  • Артефакти. В набори включається 4 артефакти, що разом утворюють бойовий арсенал під назвою "Золота зброя". Злі сили прагнуть знайти та об'єднати артефакти, щоб з їх допомогою знищити життя у вигаданій реальності. Сміливі воїни стали на захист свого всесвіту.
  • Об'єкти для збірки. Оскільки пропоновані події мають фантазійний характер, діти будуть збирати цілий ряд оригінальних фігур. Наприклад, бойового дракона, броньованого носорога, кам'яного робота вогню, вісника бурі, а також ряд спеціальних об'єктів і транспортних засобів (швидкісні машини, штормовий винищувач, монастир Кружітцу).
  • Флаєри з фігуркою Коула. Для запуску іграшки потрібно зібрати спеціальну ручку, помістити фігурку чорного ніндзя в капсулу, прикріпити крила й потягнути за важіль. Пропелер починає обертання й підіймає капсулу в повітря. Результат – воїн швидко доставлений за призначенням.
  • Цільова аудиторія. Лінійка LEGO NINJAGO насамперед адресована хлопчикам 4-9 років, які захоплюються відтворенням героїчних і пригодницьких сюжетів. Дитина не просто грає, а стає учасником епічних подій.

Ці конструктори вже стали об'єктом для колекціонування, завдяки захопливим сюжетам і сумісності елементів з різних наборів.

Подібне заняття буде корисним для зміцнення кистей рук, формування посидючості й уважності, вироблення вміння дотримуватися встановлених правил.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024