стрічка

Павло Нікітюк прокоментував, що під час аварії в Острозькому районі, він був тверезий

22 Жовтня 2020, 13:15
Павло Нікітюк 1197
Павло Нікітюк

Кандидат на посаду голови Острозької ОТГ від партії «Голос» Павло Нікітюк 19 жовтня потрапив у ДТП. Пригода сталася у селі Вельбівно, що знаходиться поблизу Острога.

Павло Нікітюк прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у фейсбуці.

«Шановні друзі, не можу не зреагувати на спрямовану інформаційну атаку проти мене як кандидата на посаду голови Острозької ОТГ. Факти:
18 жовтня, в неділю, опівдні відбулося зіткнення мого автомобіля та позашляховика Мерседес, який рухався попереду і екстрено гальмував через свійських птахів, що раптово вибігли на дорогу. В результаті зіткнення найбільше постраждав мій автомобіль Опель Астра, а в автомобіля Мерседес частково пошкоджено задній бампер. Тілесних ушкоджень ніхто не отримав. Претензій у водіїв не було. ДТП працівники поліції не оформляли», – пише Павло.

Читайте також: Нетверезий Павло Нікітюк, кандидат на посаду голови Острозької ОТГ, потрапив у ДТП


 

«Алкотестер показував різні значення, з якими я не погодився, тому і наполіг на повноцінному аналізі крові в лікарні. Відразу після ДТП мною було здано кров. За наслідками аналізу крові лікар в Акті № 54 від 18.10.2020 року встановив заключний діагноз – тверезий! Оскільки моя репутація для мене є важливою, протокол поліції вважаю безпідставним і буду оскаржувати його в суді», – стверджує кандидат.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024