стрічка

Спортсмени Шацького «Торнадо» здобули перемогу у Всеукраїнському турнірі з дзюдо

22 Жовтня 2020, 10:00
726

16-18 жовтня 2020 року вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк) взяли участь у Відкритому Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Пам'яті Героїв Чорнобиля», який проходив на базі спортивного комплексу «Олімпієць» у м.Славутич Київської області.

Про це повідомляє пресслужба Шацької РДА.

Спортивний захід організували з метою вшанування пам’яті Героїв Чорнобиля, а також пропаганди здорового способу життя, розвитку та популяризації дзюдо серед учнівської молоді, удосконалення спортивної майстерності та зміцнення дружніх відносин між спортивними клубами.

Загалом у турнірі з дзюдо участь взяли понад 300 спортсменів з різних областей України.

Змагання проходили в напруженій та хвилюючій атмосфері, адже кожен спортсмен намагався якнайкраще показати свої навички, вміння, майстерність та фінальні результати.

За підсумками проведеного турніру наші дзюдоїсти зайняли такі місця:
І місце - Діана Купира;
ІІІ місце - Уляна Львович, Іван Корнелюк;
V місце - Вадим Горніч (с.Голядин), Мадрімов Єлісей, Мадрімов Микола (в багаторазових двобоях спортсменам трошки не вистачило сили й духу до третього місця).

Переможці нагороджені дипломами та медалями.

Під час відпочинку між боями наші вихованці могли сфотографуватися із дворазовим призером Олімпійських ігор Романом Гонтюком.

Спортсменів до змагань готували тренери місцевого спортивного клубу «Торнадо»: Роман Самолюк та Юлія Корнелюк (тренер-викладач Шацького лісового фахового коледжу ім.В.Сулька).

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці Шацького СК «Торнадо» висловлюють слова вдячності президенту Федерації «Дзюдо Волині» Степану Івахіву, голові Шацької районної ради Сергію Карпуку, заступнику голови Шацької райдержадміністрації Володимиру Самусєву, директору Шацького лісового фахового коледжу Ігореві Жмурку, начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій та депутату Шацької районної ради Олексію Писачуку за надання допомоги та сприяння розвитку фізичної культури та спорту, а саме розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі.

Окрема подяка жителю села Голядин Миколі Горнічу за наданий для поїздки транспорт для участі дітей у Всеукраїнському турнірі з дзюдо в м.Славутич Київської області.

Це ще раз доводить, що роль батьків спільно з тренерами у дитячому спорті дуже важлива. Адже дітям важливо знати, що їх підтримують, люблять незалежно від того, отримали вони перемогу чи ні. Так вони зможуть пережити будь-які падіння, відновити сили, досягти будь-яких вершин та повернутись після поразок до перемог, - вважають батьки юних спортсменів.

Щиро вітаємо наших юних торнадівців та бажаємо подальших успіхів та перемог!


1




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024