стрічка

На Волині ще в чотирьох громадах почали роботу поліцейські офіцери

20 Жовтня 2020, 14:00
599

На Волині з’явилися ще чотири поліцейських офіцери громад – Зарічанській, Тростянецькій, Колодяжненській та Самарівській.

Волинські поліцейські пройшли конкурсний відбір у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» та вже завершили навчання на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

Протягом майже трьох місяців офіцери громад вивчали спеціальний підготовчий курс, аби бути гідними захисниками своєї громади. Правоохоронці вдосконалювали навички у розкритті злочинів, розв'язанні питань безпеки дорожнього руху та превентивній роботі з дорослими та дітьми.

Під час навчання слухачі також вивчали специфіку діяльності в сільській місцевості, а також напрям Community Policing (налагодження зв’язку з місцевим населенням).

Навчали поліцейських найкращі інструктори, досвідчені правоохоронці та представники соціальних служб.

Успішно пройшовши всі етапи навчання, правоохоронці отримали свідоцтва про закінчення курсу та вже незабаром розпочнуть свою діяльність у чотирьох громадах Волині – Зарічанській, Тростянецькій, Колодяжненській та Самарівській.

Таким чином, на Волині вже працюють 33 офіцери у в 29 об’єднаних територіальних громадах. Нещодавно 25 громад отримали для своїх поліцейських службові автомобілі.

Читайте також: Володимирські поліцейські витягли з зашморгу молодого чоловіка

Коментар