стрічка

У Луцьку п'яний водій зніс електроопору та зупинку

19 Жовтня 2020, 13:15
На Дружби Народів п'яний водій зніс електроопору і зупинку 716
На Дружби Народів п'яний водій зніс електроопору і зупинку

В ніч на 18 жовтня у Луцьку, на бульварі Дружби народів, патрульні виявили автомобіль «Audi Allroad», водій якого не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості, а тому зіткнувся з припаркованим автомобілем «Ford Fiesta».

Той своєю чергою зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Golf». Водій «Audi» наїхав на електроопору та зупинку громадського транспорту. А після всього скоєного — покинув місце ДТП. Про це інформує пресслужба патрульної поліції області.

Внаслідок цієї автопригоди, на щастя, ніхто не постраждав. Патрульні встановили дані 31-річного водія, доставили на місце події та виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак він відмовився від проходження тесту на стан сп’яніння.

Тож на нього патрульні склали адміністративні матеріали за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), статтею 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), частиною 1 статті 130 (Керування транспортними засобами в стані сп'яніння), частиною 1 статті 139 (Пошкодження шляхів, залізничних переїздів, інших шляхових споруд), частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) та частиною 6 статті 121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні в установленому порядку) Кодексу України про адмінправопорушення.

Читайте також: На вулиці Героїв УПА – нове освітлення


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024