стрічка

«Запорукою успішного вирішення питань є активна робота з командою однодумців», – депутатка Рожищенської міськради Вікторія Котовська

19 Жовтня 2020, 12:24
1708

Кандидатка в депутати Рожищенської міської ради від ПП «Європейська Солідарність» по округу № 1 (місто Рожище, окрім застирної частини).

40 років, освіта вища. У 2002 році закінчила Волинський державний університет імені Лесі Українки за спеціальність «філолог, викладач української мови та літератури».

Депутатка Рожищенської міської ради. Вчителька та педагогиня-організаторка Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня № 1 міста Рожище. Проживає в місті Рожище.

– Чому вирішили балотуватися на цих виборах?

– Знову йду на вибори, оскільки мені не байдуже майбутнє нашої громади. Тут проживає моя родина, ростуть наші діти і я розумію, що не можу стояти осторонь, хочу допомагати землякам, захищати їх інтереси, вирішувати разом проблеми, яких у громаді не мало.

– Які є особливості у вашій громаді, що можуть сприяти чи навпаки негативно впливати втіленню передвиборчої програми? 

– Наша новостворена громада велика, тому проблем буде дуже багато і всі вони стануть першочерговими, важливо відразу виділити головне. Думаю знайдемо однодумців і нашим спільним пріоритетом стане залучення інвесторів до рідного краю. 

– Які зміни є пріоритетними для вас в громаді після перемоги? 

Депутат місцевої ради – це представник інтересів територіальної громади, виборців саме свого виборчого округу. Тому я – прихильниця ефективних планів і конкретних дій.

Першочергові завдання:

ОСВІТА

  • підтримка загальноосвітніх закладів освіти та позашкілля, створення комфортних умов для навчання та виховання здобувачів освіти;
  • встановлення спортивних та ігрових майданчиків на території громади;
  • виділення коштів для поповнення бібліотечних фондів;
  • відновлення роботи закладів дозвілля для молоді;
  • виділення додаткових  коштів для повноцінної роботи закладів охорони здоров’я;
  • забезпечення захисту людей, які опинилися у важких життєвих обставинах, важкохворих;
  • продовжувати впровадження Програми по роздільному збору сміття та Програму підтримки ОСББ та ОСН;
  • відновлення дорожнього покриття вулиць міста, громади.

– Які існують потенційні перешкоди у реалізації ваших планів?  

– Вважаю, перешкодою може стати те, що якщо на рівні держави не буде підтримки новоствореним громадам, то вони опиняться сам на сам, зі своїми глобальними проблемами. 

– Які інвестиційні проєкти було б варто розвивати для створення нових робочих місць та підвищення рівня життя у вашій громаді?

– На мою думку, ефективними проєктами, могли б бути інвестиції у сільське господарство, фермерство.

– Що вами зроблено у вашій громаді, чим ви можете пишатись? 

– Я депутатка міської ради сьомого скликання, проживаю у своєму окрузі, тому з виборцями та їх проблемами знайома. Вулиці мого виборчого округу, були освітлені одні з перших. На часі відновлення  дорожнього покриття по вул. 24 Серпня міста Рожище.

Зініціювала разом з учнівським комітетом ЗОШ І-ІІІ ст. №1 м. Рожище ремонт і вкладання сучасної пішохідної доріжки біля школи та відновлення роботи міської колонки водопостачання. Популяризую роботу Програми по роздільному збору сміття та Програми підтримки ОСББ та ОСН.

– Якими цінностями керуєтесь як політик?  

– По-перше, потрібно пропагувати толерантне ставлення до всіх думок, ідей, дій, а по-друге, вміти чути і тоді будеш почутий сам.

– Які перспективи відкриваються у вашій громаді за умови послідовної та наполегливої праці протягом наступних 5 років?

– Якщо ми зробимо всі дороги, зуміємо залучити інвесторів, отримаємо нові робочі місця, тоді зможемо збільшити бюджет громади, а це вже запорука стабільної, успішної ОТГ.

– Що може допомогти вам у реалізації ваших планів?  

– Запорукою успішного вирішення питань є активна робота з командою однодумців.

– Чим пишаєтесь у вашій громаді? 

– Пишаюсь хорошими людьми, які готові до кардинальних змін, заради майбутнього нашої держави.

– Якою бачите свою громаду через 5 років? 

– Через п’ять років, моя громада буде інвестиційна, квітуча, чиста та багата щирими людьми, які збудують конкурентно спроможну громаду нашої мрії. Давайте ж, усі будемо над цим працювати!

– Як мотивувати людей проголосувати за вас та вашу команду? 

– У нашій команді – підприємці, вчителі, юристи, досвідчені представники місцевого самоврядування. Ми  енергійні, готові до змін, завжди поряд з вами, тому – переможемо разом!

28/03/2024 Четвер
28.03.2024