стрічка

У Сарненській лікарні померли троє пацієнтів з коронавірусом

18 Жовтня 2020, 14:38
2424

У медзакладі померли троє пацієнтів з коронавірусом.

Про це 18 жовтня у мережі повідомив головний лікар Сарненської центральної районної лікарні Василь Іванюк.

До слова, у головного медика закладу 15 жовтня підтвердили коронавірус. Він перебуває вдома, однак тримає ситуацію на контролі. 

«Хоч і на лікарняному від роботи не усунувся, знаю що сьогодні нікому не просто. Тому дистанційно зобов‘язаний працювати. Друзі, як і писав – у мене ковідовська пневмонія, що супроводжується вираженим інтоксикаційним синдромом на фоні підвищеної температури, але при комплексному, консультативному спілкуванні з колегами ми планомірно лікуємося. Інфузія проводиться дома», – повідомив Василь Іванюк.

За його словами, ситуація із наповненістю очолюваного ним медичного закладу та поступленням все ще напружена і з негативною статистикою.

«Реанімація: вісім хворих, стан здоров‘я в усіх важкий, кисне залежні. Поступлень та виписки не було. Одного хворого переведено з обсервації. На жаль помер один пацієнт, це житель міста Сарни 1952 року народження. Підтверджений по ковіду… «Іногородніх» один пацієнт. Інфекція: десять ковідовських хворих, шість кисне залежні, стан здоров‘я у них важкий, у решти стабільний. Поступлень не було, виписано чотири з одужанням. Переведень не було. За добу померли двоє пацієнтів, це жителі села Глушиця 1957 року народження (пішов у статистику за 17.10), та житель селища Клесів 1936 року. Обоє від ускладнень по ковіду… Три смерті від ковіду у Нас ще не було, але це реальність, і на жаль, антирекорд від початку пандемії по нашій лікарні», – розповів Василь Іванюк.

Читайте також:  На Рокитнівщині та Дубровиччині виявили нові випадки коронавірусу, одна людина померла

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024