стрічка

У школі на Шаччині оновили матеріально-технічну базу

17 Жовтня 2020, 16:46
Колектив школи 1472
Колектив школи

Першого вересня цього року загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня села Пульмо Шацького району відзначила 40-річний ювілей. Саме цього дня відкрила двері нова простора двоповерхова школа.

Про це Район.Шацьк розповіла директорка школи Людмила Положевець.

З кожним роком вона змінювалася, вдосконалювалася, оновлювалася. За останні роки зробили заміну вікон на енергозберігаючі, вхідні двері, обладнали другий комп’ютерний клас, оновили шкільне приладдя.

Влітку цього року, за короткий термін, нового вигляду набули шкільна їдальня та актова зала. В їдальні поклали нову плитку на стінах і підлозі, замінили миючі ванни, придбали електромарміт, електрокип’ятильник, жалюзі на вікна в обідній зал.

Актова зала теж докорінно змінила вигляд: нові двері, на сцені – розкішні штори, на вікнах – жалюзі. На фасадній стіні – квітковий рай, завдяки вдало продуманому дизайну.

І все це завдяки участі в проєкті місцевих ініціатив Шацької районної ради, де школа здобула ІІ місце.

Педагогічний колектив ЗОШ І-ІІІ ступеня села Пульмо висловив щиру подяку усім за допомогу.

«Особлива подяка батькам наших учнів, педагогам, які, не шкодуючи свого часу, допомагали оновлювати шкільні приміщення! Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів у Ваших справах, в сім’ях – добра і тепла, здійснення всіх Ваших задумів», – каже директорка школи Людмила Положевець.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024