стрічка

Практику самоврядування Любешівської селищної ради визнали одною з найкращих в Україні

17 Жовтня 2020, 11:32
Олег Кух отримує диплом Мінрегіону та  Офісу Ради Європи 1115 Джерело: lubeshivska.gromada.org.ua
Олег Кух отримує диплом Мінрегіону та Офісу Ради Європи

Очільнику Любешівської громади вручили диплом Мінрегіону та Офісу Ради Європи ІІ ступеня за практику місцевого самоврядування.

16 жовтня голова Любешівської селищної ради Олег Кух перебував у Києві, де відбулася церемонія нагородження найкращих представників органів місцевого самоврядування – учасників Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування». Про це повідомляється на сайті Любешівської ОТГ.

Любешівська селищна рада – серед переможців, тож очільнику громади як фіналісту  конкурсу  вручили диплом Мінрегіону та  Офісу Ради Європи ІІ ступеня за практику «Впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу коштів селищного бюджету».

Для Любешівщини, за словами Олега Куха, – це суспільне визнання на всеукраїнському рівні. Нині Любешівська селищна рада є однією з лідерів із впровадження інноваційних підходів щодо залучення мешканців до «Бюджету участі».  

Любешівчани показали  дієву практику  важливості реалізації цього проєкту та довели, що готові  виділяти із місцевого бюджету кошти для впровадження інших ідей співгромадян. Він також запевнив, що селищна рада і  надалі буде підтримувати ініціативи мешканців громади.

Читайте також: Любешівська селищна рада подолала перший етап усеукраїнського конкурсу

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024