стрічка

У Рожищенській лікарні призупинили роботу дитячого відділення

15 Жовтня 2020, 16:06
Дитяче відділення у Рожищенській лікарні 2450
Дитяче відділення у Рожищенській лікарні

У Рожищенській центральній районній лікарні дитяче відділення реорганізували для надання допомоги хворим з коронавірусом.

Про це Район.Рожище 15 жовтня розповіла заввідділення Ксенія Ющук.

За словами лікарки, найближчим часом у лікарні не передбачено жодного ліжка для надання допомоги дітям. Усе відділення використовуватимуть для надання допомоги пацієнтам, які мають підозру чи підтверджений діагноз інфікування коронавірусом.

Персоналу, який працював у дитячому відділенні на чолі з лікаркою Ксенією Ющук, також пропонують надавати допомогу хворим з COVID-19.

Батьків із дітьми, які звертатимуться на приймальне відділення, відправлятимуть до обласної лікарні.

16 жовтня на офіційній сторінці медичного закладу з'явилося уточнення інформації щодо дитячого відділення.

Повідомили, що тимчасово зупинили роботу педіатричного відділення, приміщення якого не використовують для госпіталізації дорослих пацієнтів, враховуючи специфіку його облаштування під потреби дитячого віку.

«Медична допомога дітям забезпечуватиметься вузькими спеціалістами на амбулаторному етапі, невідкладна допомога надаватиметься в умовах приймального відділення та відділення анестезіології та інтенсивної терапії. При потребі стаціонарного лікування хворі діти будуть направлятися у профільні відділення обласної дитячої клінічної лікарні або будуть госпіталізовані у виділені палати на базі терапевтичного відділення ЦРЛ», – повідомили на сторінці лікарні.

Коментар